Viimeisenkin Harry Potterin kuvaukset päättyivät: ”Hyvästi Tylypahka!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin kirja- ja elokuvasarjoihin lukeutuvat Harry Potterit ovat nyt saavuttaneet jälleen uuden virstanpylvään, kun viimeisenkin elokuvaversion kuvaukset saatiin päätökseen viime lauantaina.

Elokuvissa professori Lipetitin roolia näyttelevä Warwick Davis kertoi asiasta lauantaina Twitter-blogissaan.

– Tänään oli Harry Pottereiden viimeinen varsinainen kuvauspäivä – ikinä. Tunnen ylpeyttä saatuani olla paikalla kun ohjaaja huusi näyttelijöille viimeisen kerran ”Poikki!”. Näkemiin Harry & Tylypahka. Tämä on ollut taianomaista, Warwick Davis kirjoitti.

Elokuvan nuoret tähdet kauhistelivat jo kuukausia sitten millaiset heidän tunnelmansa olisivat samassa tilanteessa, sillä he ovat viettäneet lähes teini-ikänsä Harry Potter -elokuvia tehden. Elokuvia kuvattiin lähes kymmenen vuoden ajan, sillä ensimmäiset kuvaukset alkoivat lokakuussa 2000.