Dakota Fanningin kuvat hämmentävät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin tämän hetken kuumimpiin lukeutuva teinitähti Dakota Fanning joutui taannoin raiskauskohun keskipisteeksi, kun jo toinen hänen roolihahmoistaan raiskattiin valkokankaalla. Lopulta kohtaus poistettiin elokuvasta kohun myötä.

Parhaillaan 16-vuotias tähti nähdään Kristen Stewartin kanssa sekä Twilight että The Runaways -elokuvissa. Nyt hänet on kuvattu poistumassa pilates-tunnilta Mountain Valley Springissä. Teinitähti ei kuitenkaan ollut aivan parhaimmillaan, ja nyt hänen olemustaan ja erityisesti vitivalkoista ihoaan päivitellään kovasti. Katso kuvat tästä.

Dakota Fanning ei ole suinkaan ensimmäinen raiskauskohun aikaansaanut lapsitähti. Vuonna 1978 Brooke Shield näytteli 12-vuotiaana prostituoitua elokuvassa Pretty Baby. Lisäksi Jodie Foster sai peräti Oscar-ehdokkuuden lapsiprostituoidun roolistaan elokuvassa Taxi Driver vuonna 1976.