Teinitähden alapääkuva onkin aito? Vankilareissu uhkaa bloggaria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme pari päivää sitten kuinka 17-vuotias teinitähti Miley Cyrus joutui jälleen keskellä kuvakohua, kun julkkisbloggaaja Perez Hilton julkaisi linkin laulajan liian paljastavaan valokuvaan. Alunperin tekaistuksi epäillyssä kuvassa Mileyn hame nousee liian ylös paljastaen hänen intiimialueensa.

Kuvan oletettiin siis ensin olevan tekaistu ja asiasta nousi kova meteli. Mileyn taustajoukot eivät ole kiistäneet kuvan todenperäisyyttä, joten kuvaa on nyt ryhdytty epäilemään sittenkin aidoksi. Joka tapauksessa maailmankuulu julkkisbloggari, oikealta nimeltään Mario Lavendeira, julkaisi linkin kuvaan jonka sensuroitu versio kuvasta löytyy tästä. Alkuperäinen kuva poistettiin pian.

Kerroimme eilen, että tempaus on saanut runsaasti kritiikkiä verkossa ja lehdistössä. Nyt Salon.com -julkaisu on kertonut asian lakiteknisistä seikoista. Julkaisun mukaan Hilton voi saada syytteen lapsipornon levittämisestä. Asianajaja Jeffrey Douglas nimitti tempausta ”itsemurhaksi”. Hänen mukaansa kuvan aitoudella ei ole oikeudellisesti merkitystä. Vielä ei ole tietoa ottaako poliisi tapauksen edes tutkittavakseen.