Shia LeBeouf: ”Rakastan Megan Foxia!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-elokuvien myötä supertähdeksi noussut Megan Fox on nykyisin miljoonien miesten päiväunien kohde, mutta häntä kaipaavat myös ystävät. Transformers-miestähti Shia LeBeouf on nyt kertonut kaipaavansa kovasti Foxia, jonka kanssa hän ystävystyi kuvauksissa.

Toisen Transformers-elokuvan kuvausten aikaan Hollywoodissa huhuttiin, että Meganilla ja Shialla olisi suhde. Huhuja vahvisti tieto Foxin kihlauksen purkautumisesta samoihin aikoihin Brian Austin Greenin kanssa. Shia ja Megan nähtiinkin tämän jälkeen usein yhdessä myös vapaa-ajallaan. Sittemmin välit kuitenkin viilenivät, ja tällä viikolla Foxin kerrottiin kihlautuneen uudelleen Greenin kanssa.

Megan sai taannoin potkut kolmannesta Transformers-elokuvasta jouduttuaan julkiseen sanaharkkaan ohjaaja Michael Bayn kanssa. Tilalle on tulossa mallikaunotar Rosie Huntington-Whiteley. Shia LeBeouf valittelee nyt ikäväänsä ja toteaa joutuvansa aloittamaan Foxin korvaajan kanssa kokonaan alusta.

– Rakastan Megan Foxia ja kaipaan sitä tyttöä. Sam ja Mikaela muodostuivat yhdeksi hahmoksi ja nyt mukaan tulee uusi tyttö, joten joudumme aloittamaan kokonaan alusta, Shia LeBeouf kertoi USA Today -lehdelle.