Calista Flockhart ja Harrison Ford sanoivat viimein ”Tahdon!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood on saanut jälleen uuden avioparin, kun supertähdet Harrison Ford ja Calista Flockhart ovat viimein avioituneet. Julkkispari ehti seurustella vuosien ajan ennen avioitumistaan. Ford ja Flockhart kihlautuivat viime vuonna.

Hääseremonia suoritettiin Uuden-Meksikon osavaltion kuvernööri Richardsonin läsnäollessa tämän virka-asunnossa Santa Fessä. Fordin tiedottaja Ina Treciokas vahvisti tiedot TMZ-julkaisulle. Kuvernöörin hulppeassa residenssissä ovat viihtyneet aiemmin monet Hollywood-tähdet, kuninkaalliset ja diplomaatit, mutta nämä olivat ensimmäiset siellä järjestetyt häät.

Varsinaisen virallisen osuuden seremoniasta suorittu osavaltion korkeimman oikeuden tuomari Charles Daniels. Tarkempia tietoja mukana olleet eivät suostuneet seremoniasta antamaan. Sekä Ford että Flockhart ovat molemmat menestyneitä näyttelijöitä.