Kanerva-skandaalin Kristiina Staralle: ”Ajattelin, että ei jumalauta!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poliitikko Ilkka Kanervan tuorein viestikohu paisuu edelleen, ja nyt ääneen on päässyt myös viestien kohde, 16-vuotias teinikaunotar Kristiina. Hän halusi antaa viihdelehti Staralle haastattelun ja samalla oikoa tapauksesta syntyneitä väärinkäsityksiä.

Kristiina kertoi haastattelussa yllättyneensä ja järkyttyneensä asian saamasta julkisuudesta. Mediahuomion valtava määrä selvisi Kristiinalle vasta lehden kannesta.

– Kun eräs viikkolehden toimittaja soitti mulle, ajattelin että asiasta tulee vain pieni maininta lehteen. Aamulla kun menin kauppaan pelästyin nähdessäni kuvani lehden kannessa ja ajattelin, että ei jumalauta! Kristiina ihmetteli Staralle asian saamaa julkisuutta.

Lue koko haastattelu kuvineen tästä.