Katherine Heigl esitteli bikinikroppansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Katherine Heigl nähdään pian naispääosassa uudessa Killers-elokuvassa, jonka miespääosasta vastaa Ashton Kutcher. Leffa aiheutti kohua jo ennen ensi-iltaansa, kun sen ennakkonäytökset lehdistölle kiellettiin. Päätös aiheutti välittömästi epäilyjä flopista.

Muiden muassa huippusuositusta Greyn Anatomia -televisiosarjasta tunnetuksi tullut Katherine Heigl palkittiin keväällä Vuoden naistähti -palkinnolla, ja pystiä noutaessaan hänen iltapukunsa olkain antoi yllättäen periksi ja oli paljastaa rintavarustuksen monisatapäiselle yleisölle. Nyt Katherine on kuvattu lomailemassa Meksikossa, jossa hän paistatteli päivää uimarannalla kasarityylisiin violetteihin bikineihin sonnustautuneena. Katso kuvat tästä.

Sairaalasarja Greyn Anatomiassa pitkään näytellyt Heigl ilmoitti taannoin jättävänsä kyseisen sarjan kokonaan ja keskittyvänsä perheeseensä sekä uraansa valkokankaalla. Näyttelijätär on nähty pääosissa muun muassa elokuvissa Paksuna, The Ugly Truth ja Killers. 31-vuotias Heigl on nykyisin myös äiti, kun tähti adoptoi viime syksynä Nancy Leigh -nimisen korealaisen tyttövauvan.