“Kakat housuun ja hiekkalaatikolle”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alunperin hiphop-artistina tunnetuksi tullut Mariska julkaisi toukokuussa vuosien tauon jälkeen uuden levyn. Mariska & Pahat sudet oli samalla musiikillisesti merkittävä tyylinmuutos. Viihdelehti Stara tapasi hänet haastattelun merkeissä.

Hiphop-musiikki on uudella Mariska & Pahat sudet -albumilla muuttunut aivan uuteen suuntaan. Samalla myös sanoitusten sävy on muuttunut ja artisti muutenkin hieman aikuistunut ja rohkaistunut.

– Ehkä mä olen sekä että. Just eilen mä ajattelin, että sitä on välillä todella taantunut hyvinkin paljon. Ehkä ne kulkee käsi kädessä, ja ehkä jotain itsetuntokysymyksiäkin, että kun tulee ikää, niin on enemmän sinut itsensä kanssa ja on helpompi mennä takas römpsimään kunnolla. Kakat housuun ja hiekkalaatikolle, Mariska naureskeli Staran haastattelussa.

Lue Mariskan koko haastattelu tästä tai katso videolta tästä ja tästä.