Helen Mirren rinnat paljaana kylpykuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen menestysnäyttelijä Helen Mirren kohahdutti pari vuotta sitten bikinikuvilla, jotka saivat monet katsojat haukkomaan henkeään. Näyttelijätär esitteli kuvissaan ikäisekseen upeaa vartaloa, joka ylitti uutiskynnyksen viihdelehdissä ympäri maailmaa.

Tähti itse ei ollut kuitenkaan kovinkaan innoissaan kyseisistä kuvista.

– Totta puhuen en näytä hyvältä bikineissä, vaikka kuva olikin imarteleva. Todellisuudessa näytän kuusikymppiseltä naiselta. Olen aina näyttänyt huonolta bikineissä. Myös silloin, kun olin nuorempi. Olen todellakin jo ylittänyt bikini-ikäni, enkä normaalisti pukeutuisi enää sellaisiin, Helen Mirren kertoi Daily Mail -lehden haastattelussa.

Nyt Mirren on kuitenkin suostunut poseeraamaan nakukuvissa New York Magazine -lehden tuoreen numeron sivuilla. Kuvissa hänet nähdään istumassa sameassa kylpyvedessä, mutta iäkkään kaunottaren rinnat ovat kuitenkin selvästi nähtävissä eräässä otoksessa. Katso kuvat tästä.

Helen Mirren sijoittui kuitenkin samoihin aikoihin kolmanneksi, kun AntiBloat-verkkosivusto järjesti äänestyksen maailman seksikkäimmästä vatsasta, joten aivan tuulesta temmattu hänen maineensa ei kuitenkaan ole. Hänen edelleen nousivat vain Rihanna ja Keira Knightley.