Jennifer Aniston peppu pystyssä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuositusta Frendit-televisiosarjasta supertähdeksi noussut näyttelijä Jennifer Aniston on nykyisin 41-vuotias näyttelijäkaunotar ja erittäin haluttu naistenlehtien malli. Keväällä hän kuvasi Just Go With -elokuvaansa Havaijilla.

41-vuotias Aniston näyttelee leffassa yhdessä 23-vuotiaan Hollywood-kaunotar Brooklyn Deckerin kanssa. Jennifer pääsi esittelemään omaa bikinikuntoaan kuvauksissa, kun hänet ikuistettiin viikonloppuna pinkeissä bikineissä. Nyt kuvaukset ovat jo ohi, mutta leffakaunotar on kuvattu niin ikään bikineissä Miamissa, jossa hänet ikuistettiin myös takapuoli pystyssä. Katso kuvat tästä.

Upeista kuvistaan huolimatta Jennifer Aniston lienee hieman epävarma ulkoisesta olemuksestaan, sillä viime viikolla Jenniferin kerrottiin pyytäneen The Switch -elokuvan tuotantotiimiä retusoimaan vartaloaan paremmaksi. Hänen kerrotaan olleen myös elokuvan kuvausvaiheessa normaalia tarkempi siitä, että hänen kasvonsa näkyivät kameroille parhaassa mahdollisessa valossa ja että hiukset peittivät mahdolliset ongelmakohdat.