Alaston tyttöystävä poseerasi Kanye Westin kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen hiphop-tähti Kanye West on seurustellut jo pitkään räväkän mallikaunottaren, Amber Rosen, kanssa. Kalju Rose on nyt vuorostaan päässyt kertomaan elämästään lehtihaastattelussa, jossa hän paljastaa pitävänsä erityisesti nakuilemisesta.

– Olen hyvin tyytyväinen vartalooni ja kotona olenkin aina alastomana. Rakastan vapauden tunnetta, sitä kun minulla ei ole hiuksia eikä vaatteita. Joskus kuuluisuus muuttuu hankalaksi. Pidän esimerkiksi rannalla olemisesta yläosattomissa, mutta siellä ei ole lainkaan yksityisyyttä ja se häiritsee minua. Aina kun näen salamavalon ajattelen että se on paparazzi. Ahdistun sellaisesta, Amber Rose kertoi YRB-lehdelle.

Verkossa on nyt julkaistu myös kuva, jossa Amber poseeraa alastomana supertähti-miehensä kanssa. Katso kuva tästä.

Äskettäin Digital Spy -verkkojulkaisu kertoi Kanye Westin vaatineen Rosea allekirjoittamaan sopimuksen, jonka mukaan tämä ei saa koskaan hiiskua poikaystävänsä tekemisistä lehdistölle mitään. Sopimuksen allekirjoittaminen ei liene ollut kovin tuskallinen kokemus, sillä vastapainona Kanye West maksaa tyttöystävälleen seitsennumeroisen määrä dollareita.