Realitytähden teinipokaus olikin ”huomiohuo*an” huijaus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa kohistiin eilen siitä kuinka 23-vuotias realitytähti Heidi Montag liehitteli 16-vuotiasta teinitähti Justin Bieberiä. Heidi ehdotti teinipopparille yhteistä kuvaussessiota. Lisäksi hän vihjasi olevansa lähempänä Justinin ikää kuin 29-vuotias Kim Kardashian.

– Nyt kun haen avioeroa niin minusta sinun pitäisi tehdän kuvaussessio minun kanssani. Söpis! :) Olen hieman lähempänä sinun ikääsi, Heidi Montag kirjoitti Justinille Twitter-blogissaan.

Nyt on selvinnyt, että kyseessä ei ilmeisesti ollutkaan Heidin oma viesti. Heidin mukaan hänen tuleva ex-aviomiehensä Spencer Pratt oli nimittäin hakkeroinut itsensä luvattomasti sisään Heidin tunnuksilla ja kirjoittanut viestin hänen nimissään.

– Minä en kirjoittanut viestiä Bieberistä, vaan huomiohuora-ex-mieheni hakkeroi Twitter-blogini ja kirjoitti sen. Niin noloa, Heidi kirjoittii Twitter-blogissaan ja jatkoi vielä toisella viestillä.

– Haluan todeta myös, että Spencer käytti minun nimeäni hyväkseen päästäkseen Kuinka olla kuuluisa -kirjaan eikä minulla ollut mitään tekemistä sen kanssa. Hän on huomiohuora!

Heidi Montag Justin Bieber