Heidi Montag pokasi Justin Bieberiä: ”Olen lähempänä sinun ikääsi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin teinitähtiin nykyisin lukeutuva Justin Bieber on saanut Hollywoodin ”turhat julkkikset” vauhtiin, kun nuori laulaja sekoitti ensin peppujulkkis Kim Kardashianin pään ja nyt myös realityjulkkis Heidi Montag liehittelee teinipopparia.

Monet ovat ensikuulemalta luulleet Justinia tytöksi hänen lauluäänensä takia ja taannoin Bieber oli mukana jopa internetin suosituimpien naistähtien listalla. Feminiinisyys tuntuu kuitenkin vetoavan julkkisnaisiin, sillä nyt Kardashian on saanut kilpailijan. The Hills -sarjan povipommi Heidi Montag on nimittäin esittänyt Bieberille julkisesti ehdotuksen yhteisestä kuvaussessiosta.

– Nyt kun haen avioeroa niin minusta sinun pitäisi tehdän kuvaussessio minun kanssani. Söpis! :) Olen hieman lähempänä sinun ikääsi, Heidi Montag kirjoitti Justinille Twitter-blogissaan.

Ikäviittauksella 23-vuotias Heidi tarkoittanee että hänen mielestään 29-vuotias Kim Kardashian on 16-vuotiaalle Justinille liian vanhaa seuraa. Samaa mieltä ovat tosin olleet myös Bieberin taustavoimat, jotka ovat yrittäneet pitää Kimiä ja Justinia kaukana toisistaan.