Jennifer Anistonin peppu vilahteli minitangoissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuositusta Frendit-televisiosarjasta supertähdeksi noussut näyttelijä Jennifer Aniston on nykyisin 41-vuotias näyttelijäkaunotar ja erittäin haluttu naistenlehtien malli. Keväällä hän kuvasi Just Go With -elokuvaansa Havaijilla. Pian hän esittää Horrible Bosses -elokuvassaan seksuaalisesti hyvin aktiivista ja aggressiivista johtajaa.

Viime viikkoina Jennifer Aniston on nähty useita kertoja bikineissä vapaa-ajallaan. Nyt kaunotar on ikuistettu nauttimassa vapaapäivästään varsin niukkaan bikiniasuun pukeutuneena. Hän oli verhonnut esimerkiksi takapuolensa vain minikokoisiin tangoihin, jotka eivät juuri muotoja peitelleet. Katso kuvat tästä.

Pari viikkoa sitten Anistonin huhuttiin olevan mukana myös uudessa Scream-elokuvassa, mutta huhut kiistetiin nopeasti useammaltakin taholta. Upeista kuvistaan huolimatta Jennifer Aniston lienee hieman epävarma ulkoisesta olemuksestaan, sillä äskettäin hänen kerrottiin pyytäneen The Switch -elokuvan tuotantotiimiä retusoimaan vartaloaan paremmaksi.