Mariah Careyn koirien hoitaminen maksoi 38.000 dollaria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Mariah Carey on kolmen jackrussellinterrierin omistaja, mutta onnellisesta omistajasta ei ole tällä hetkellä ehkä niinkään varmuutta. Hän on nimittäin joutumassa oikeuteen maksamattoman koiranhoitolaskun takia.

New Yorkin Manhattanilla vastaanottoaan pitävä eläinlääkäri Cindy Bressler kertoo oikeudelle, että supertähden kolme koiraa, ChaCha, Dolomite ja J.J., olivat hänen vastuullaan kun emäntä reissasi taannoin ympäri maailmaa markkinoimassa Precious-elokuvaansa. Eläinlääkärin henkilökunta vastasi reissun ajan koirien hoitamisesta, kuten ruokkimisesta ja ulkoiluttamisesta. Laskua kertyi lopulta huimat 38.000 dollaria.

Nyt Bressler on haastanut Careyn oikeuteen, koska hänen mukaansa laskusta vain 8.000 dollaria on maksettu. Asiasta uutisoinut Hollywood.com ihmettelee parhaillaan lähinnä sitä mistä moinen jättisumma on voinut syntyä, sillä lähes 40.000 dollarin kustannuksia tuskin voidaan ulkoiluttamisesta ja ruokkimisesta vaatia korvattavaksi.