21-vuotias Peaches Geldof bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka rocktähti Bob Geldofin julkkistytär Peaches Geldof poseerasi verkossa julkaistuissa valokuvissa alastomana. Peachesin narkomaaniystävän julkaisemat kuvat toivat lopulta neitokaiselle potkut alusvaateyhtiön mallityöstä.

Ultimo-alusvaatemerkin mallina jo pidemmän aikaa toimineen räväkän julkkisneitokaisen alastokuvat olivat yhtiölle liikaa, ja yhtiö irtisanoi sopimuksen Peachesin kanssa. Tämän jälkeen pariinkin otteeseen bikineissä kuvattu neitokainen ikuistettiin toissapäivänä Los Angelesissa samassa asussa. Katso kuvat tästä.

21-vuotias rocktytär palkattiin yhtiön malliksi viime vuona toukokuussa. Sopimuksen irtisanomisen myötä neitokaisen kuvilla varustetut julisteet ja muut mainokset on määrätty poistettavaksi yhtiön verkkosivuilta, mainonnasta ja liikkeistä. Alastonkuvat päätyivät julkisuuteen, kun Ben-niminen narkkari julkaisi kuvat verkossa. Miehen mukaan Peaches olisi käyttänyt ennen kuvien ottamista heroiinia ja sen jälkeen harrastanut hänen kanssaan seksiä. Geldofin edustajat kiistivät väitteet.