Darude & Weirdness feat. Jo Angel : Katson autiota hiekkarantaa

Singlet · Stara.fi

Kotimainen klubimusiikin uranuurtaja Darude on nyt työstänyt ystäviensä kanssa kesän kunniaksi poikkeuksellisesti uutta cover-materiaalia. Biisinä kuullaan Katson autiota hiekkarantaa ja kumppaneiksi ovat löytynyneet Weirdness ja vokaaleihin kiinnitetty Jo Angel.

Biisivalinta on erittäin onnistunut, sillä Katri-Helenan iskelmäklassikko sopii danceversioksi mainiosti. Kierrätyksen kohde on siis valittu hyvin, mutta lopputulos ei välttämättä ole paras mahdollinen. Jonnaemilian laulusoundi on eteerisen rauhallinen ja vokaalit on otettu mukaan alkuperäistä teosta hyvin kunnioittaen, mutta siihen lopputulos sitten jumiutuukin.

Klassikkokappaleen uuteen versiointiin olisi toivonut vokaalien lisäksi mukaan myös hieman uutta näkemystä joko kappaleen melodiasta, melodian osasta tai jopa kokonaan uutta melodiaa. Nyt vokaalien alle on lisätty ainoastaan peruspoljentoinen biitti, joten lopputulos on turhan puuduttava.

Tässä singlessä ei ole kyse varsinaisesta Daruden singlestä, vaan sen sijaan kolmikon kesäisestä hauskanpidosta. Tästä huolimatta biisi olisi varmasti ollut aivan toista kaliiberia jos mukaan olisi otettu hieman myös melodiaa ja viilattu siitä biisille todellinen koukku. Kesäisiin klubi-iltoihin tässä on joka tapauksessa leppoisa kotimainen fiilistelybiisi.

Pisteet 3/5