Pate Mustajärvi heitti kaunottaret ulos keikkabussista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna Raumalla järjestetty RMJ-juhannusfestivaali keräsi esiintymislavalle joukon kotimaisia kärkinimiä. Aiemmista vuosista huomattavasti kutistunut tapahtuma tarjosi yleisölle monipuolisen kattauksen, ja mukana oli myös kovan luokan suomirock-yhtye Popeda.

Lauantai-iltana Raumanmerellä lavalle noussut Popeda esitti illan viimeiseksi kappaleeksi Pitkä kuuma kesä -hittibiisinsä ja sai tuhatpäisen festarikansan tanssimaan villisti.

Keikan jälkeen yhtyeen bileet jatkuivat backstagella bändin keikkabussissa, johon oli kerääntynyt joukko näyttäviä naisia. Bileet päättyivät kuitenkin lopulta lyhyeen, kun nykyisin absolutistina tunnettu rokkari Pate Mustajärvi hermostui äänekkääseen juhlintaan ja poisti joukon juhlijoita autostaan. Tämän jälkeen bussi kaarsi kohti Rauman yötä.

PÄIVITYS 29.6.2010: Mustajärvi kiistää että bussista olisi heitetty  ulos kaunottaria. Lue juttu tästä.