Pate Mustajärvi: ”Bussista heitetyt eivät olleet kaunottaria!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Stara uutisoi eilen kuinka Popeda-yhtyeen keulahahmo Pate Mustajärvi olisi heittänyt juhannuksen RMJ-festivaalien backstagella ulos bändinsä keikkabussissa juhlineita kaunottaria. Nyt Mustajärvi itse on kiistänyt väitteet ja todennut, että kyseessä eivät olleet kaunottaret.

– Ne jotka siellä olivat oli Seiskan toimittaja ja kuvaaja, jotka olivat silminnähden kännissä. Me ei päästetty niitä bussiin, mutta sit ne keksi miten bussin oven saa ulkoa auki ja tulivat sisään, Mustajärvi kertoi nyt Staralle.

Rockveteraani haluaa korostaa, että kauniita naisia hän ei bussista heittäisi ulos. Samalla hän kiistää verkossa levinneet väitteet siitä, että kohublondi Johanna Tukiainen olisi ollut bussissa.

– Ei mulla mitään syytä olis kauniita naisia bussista mihinkään riepoa. Tuksua siellä ei näkynyt ollenkaan, Mustajärvi totesi.