Angelina Jolien tytär on kuin poika

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Angelina Jolie on perustanut miehensä Brad Pittin kanssa varsinaisen suurperheen, kun päälukua on kasvatettu tiheään myös adoptiolapsilla ympäri maailmaa. Kuuden lapsen äitinä Jolie on yrittänyt pitää katraansa mahdollisimman tiiviisti poissa julkisuudesta, mutta nyt hän on kertonut hieman perhe-elämästään.

Angelina Jolie paljasti Vanity Fair -lehden harvinaisen avoimessa haastattelussa, että hänen neljävuotias Shiloh-tyttärensä on osoittanut taipumuksia poikamaisuuteen.

– Hän on kuin pikkupoika. Shilohilla on meidän mielestämme montenegrolainen tyyli. Hän pukeutuu samalla tavalla kuin sikäläiset ihmiset. Hän pitää verkkaritakeista ja kaikista poikien vaatteista. Hän ajattelee olevansa yksi veljistään, Jolie kertoi.

Näyttelijäkaunotar Angelina Jolie palaa pienen tauon jälkeen valkokankaalle uudessa Salt-elokuvassaan, joka saa ensi-iltansa maailmalla 23. heinäkuuta. Hän kertoi lehden haastattelussa lisäksi että ei ole tällä hetkellä raskaana, mutta että ei raskautta vastustakaan. Supertähden mukaan hän ja Brad eivät halua kasvattaa perhettään niin suureksi ettei heillä olisi enää aikaa kasvattaa lapsiaan.