Bryce Dallas Howard loukkaantui Twilight-kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huomenna ensi-iltansa saa Suomessakin suuren mediakohun saattelemana Twilight-leffasarjan kolmas osa Epäilys. Viikonloppuna Hollywoodissa juhlittiin leffan ensi-iltaa, ja samalla elokuvan tähdet kertoivat kuulumisiaan ja muistelivat kuvausten tapahtumia.

Elokuvassa Victorian roolissa nähtävä Bryce Dallas Howard kertoi loukkaantuneensa kuvauksissa. Kaunotar paljasti saaneensa siipeensä kun he kuvasivat kohtausta, jossa Victoria ottaa väkivaltaisesti yhteen Robert Pattinsonin roolihahmon, Edward Cullenin, kanssa.

– Meillä oli massiivinen kamppailu, jossa Edward ja Victoria ottavat toisistaan mittaa. Luonnollisesti siitä tuli suuri spektaakkeli, jossa kaksi vampyyria taisteli. Siinä on paljon kovia otteita, todellinen ottelu. Kaikille syntyi kuvauksissa mustelmia, mutta minä nyrjäytin ranteeni, Bryce Dallas Howard kertoi Access Hollywood kertoi.

Howard kertoi samalla että kyseinen kohtaus oli elokuvan kuvausten jännittävin hetki. Hän totesi myös olevansa tyytyväinen ettei runnellut Pattinsonin kasvoja, sillä muuten teinitytöt olisivat raivostuneet hänelle.