50 seksikästä otosta paidattomasta Ronaldosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Staran lukijoita saapuu toimitukseen silloin tällöin tiedusteluita siitä miksi suurimmassa osassa viihdejulkaisujen kuvia nähdään vain naisia. Tyhjentävää selitystä asiaan ei ole, mutta tilastojen mukaan naisten kuvat kiinnostavat sekä naisia että miehiä, mutta miesten kuvat kiinnostavat vain naisia.

Nyt amerikkalainen viihdejulkaisu tarjoaa kuitenkin silmänruokaa erityisesti naisille sekä mahdollisesti myös jalkapallosta kiinnostuneille miehille. Se on nimittäin koonnut verkkosivuilleen peräti viisikymmentä kuvaa, joissa jalkapallotähti Ronaldo nähdään paidattomana pelikentällä ja kentän ulkopuolella. Katso kuvat tästä.

Ronaldo oli taannoin viihdelehtien otsikoissa viihdyttyään hyvin Paris Hiltonin seurassa. Molemmat kuitenkin totesivat olevansa vain ystäviä. Äskettäin suomalainen kohukaunotar Anne-Mari Berg totesi jalkapallotähden olevan ”vähän gay”.