Angelina Jolie uhkeana lehden kannessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Angelina Jolie on yrittänyt pitää kuuden lapsen katraansa mahdollisimman tiiviisti poissa julkisuudesta, mutta nyt hän on kertonut hieman perhe-elämästään Vanity Fair -lehden haastattelussa.

Angelina poseeraa lehden kannessa uuden Salt-elokuvansa merkeissä varsin uhkeana avonaisessa asussaan. Katso kuva alta. Lehden haastattelussa kaunotar kertoo lastensa kuulumisten lisäksi muiden muassa rakastavansa Brad Pittiä kaikilla mahdollisilla tavoilla. Muutenkin Angelina kehuu elämänkumppaniaan vuolaasti.

Näyttelijäkaunotar Angelina Jolie palaa pienen tauon jälkeen valkokankaalle uudessa Salt-elokuvassaan, joka saa ensi-iltansa maailmalla 23. heinäkuuta. Hän kertoi lehden haastattelussa lisäksi että ei ole tällä hetkellä raskaana, mutta että ei raskautta vastustakaan. Supertähden mukaan hän ja Brad eivät halua kasvattaa perhettään niin suureksi ettei heillä olisi enää aikaa kasvattaa lapsiaan.

Angelina Jolie