Elle MacPhersonin paita petti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin supermalleihin lukeutuva Elle MacPherson, eli The Body, on ollut viime vuosina hieman aikaisempaa vähemmän otsikoiss. Taannnoin hänen piti olla mukana televisiosarjassa, jonka tuotanto kuitenkin keskeytettiin vain viikon jälkeen.

Sittemmin Elle MacPherson on nähty tekemässä pääasiassa hyväntekeväisyyttä. Viime talvena saatiin huomata, että entinen supermallikaan ei voi vastustaa ikääntymisen vaikutuksia, sillä hänen oikeassa reidessään nähtiin aikamoinen selluliittirypäs. Samoihin aikoihin hänet kuvattiin myös rannalla upeisiin kuviin. Nyt Elle on tullut paljastelleeksi tahattomasti, kun hänen löysä valkoinen paitansa paljasti vahingossa hänen rintansa. Katso kuvat tästä.

47-vuotias australialaissyntyinen Elle MacPherson, oikealta nimeltään Eleanor Nancy Gow, tunnetaan myös lisänimellä The Body. Läpimurtonsa hän teki Elle-lehden kuvissa 80-luvulla ja tuli tunnetuksi myös poseerattuaan peräti kuusi kertaa arvostetun Sports Illustrated -lehden kuuluisan uimapukunumeron kannessa. Sittemmin hänet on nähty kannessa vielä kaksi kertaa. Entisen supermallin omaisuus on Forbes-lehden mukaan nykyisin noin 65 miljoonaa euroa. Hän on myös ensimmäinen supermalli, josta on julkaistu oma postimerkkikokoelma. Äskettäin Elle Macpherson yllätti poseeraamalla upeissa kuvissa Australian kesäisellä rannikolla vauhdikkaasti surffaten.