Helen Mirrenin nakukuvat tulivat yllätyksenä miehelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen menestysnäyttelijä Helen Mirren kohahdutti pari vuotta sitten bikinikuvilla, jotka saivat monet katsojat haukkomaan henkeään. Näyttelijätär esitteli kuvissaan ikäisekseen upeaa vartaloa, joka ylitti uutiskynnyksen viihdelehdissä ympäri maailmaa. Sama toistui viime viikolla.

Kerroimme silloin kuinka Mirren poseerasi rohkeasti kylpykuvissa rinnat paljaana New York Magazine -lehden sivuilla. Kuvissa hänet nähdään istumassa sameassa kylpyvedessä, mutta iäkkään kaunottaren rinnat ovat kuitenkin selvästi nähtävissä eräässä otoksessa. Katso kuvat tästä.

Nyt näyttelijättären mies on kommentoinut kuvia ja paljastanut, että hän ei ollut lainkaan tietoinen sellaisten olemassaolosta ennen kuin näki ne lehdessä. People-lehden mukaan vaimo oli kertonut olleensa lehden kuvauksissa, mutta kuvien sisältöä hän ei miehelleen paljastanut.

Helen Mirren sijoittui taannoin kolmanneksi, kun AntiBloat-verkkosivusto järjesti äänestyksen maailman seksikkäimmästä vatsasta, joten aivan tuulesta temmattu hänen maineensa ei kuitenkaan ole. Hänen edelleen nousivat vain Rihanna ja Keira Knightley.