Tammerkosken sillalla käynnistyy tänään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaupunkifestivaali Tammerkosken sillalla järjestetään yhdeksättä kertaa Tampereella 2.-10.7.2010. Tapahtuma käynnistyy tänään perjantaina kello 16.00 järjestettävillä avajaisilla Keskustorin juhlateltassa. Avaussanat lausuu Tampereen kaupungin matkailutoimenjohtaja Kari Saikkonen.

Tapahtuman ohjelmassa on lasten ja nuorten konsertteja, senioritilaisuuksia, kuorojen esityksiä, iskelmää ja rock-iltoja sekä viihtyisiä yhteislaulutilaisuuksia. Ensimmäistä kertaa Tammerkosken sillalla – tapahtumassa esiintyvät muiden muassa Eppu Normaali, Kolmas nainen, Paula Koivuniemi, Aarne Alligaattori, Pete Parkkonen, Kolja Duo ja Taikuri Timo Tiikkainen.

Uutena ohjelmistossa on myös Sillalla goes folk -ilta, jossa lavalle nousevat kansanmusiikin kuumimmat nimet Kuunkuiskaajat sekä Kimmo Pohjonen & K Cube. Tuttua ja taattua esiintyjäkaartia tapahtumassa edustavat esimerkiksi Antti Tuisku, Anna Eriksson, Marita Taavitsainen, Pellekaija Pum, Jean S, Yö, Menneisyyden vangit, Kengurumeininki, Kaija Koo, Peer Günt, Playa, Leewings ja Hauli Bros.

Uusimmat