Tammerkosken sillalla käynnistyy tänään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaupunkifestivaali Tammerkosken sillalla järjestetään yhdeksättä kertaa Tampereella 2.-10.7.2010. Tapahtuma käynnistyy tänään perjantaina kello 16.00 järjestettävillä avajaisilla Keskustorin juhlateltassa. Avaussanat lausuu Tampereen kaupungin matkailutoimenjohtaja Kari Saikkonen.

Tapahtuman ohjelmassa on lasten ja nuorten konsertteja, senioritilaisuuksia, kuorojen esityksiä, iskelmää ja rock-iltoja sekä viihtyisiä yhteislaulutilaisuuksia. Ensimmäistä kertaa Tammerkosken sillalla – tapahtumassa esiintyvät muiden muassa Eppu Normaali, Kolmas nainen, Paula Koivuniemi, Aarne Alligaattori, Pete Parkkonen, Kolja Duo ja Taikuri Timo Tiikkainen.

Uutena ohjelmistossa on myös Sillalla goes folk -ilta, jossa lavalle nousevat kansanmusiikin kuumimmat nimet Kuunkuiskaajat sekä Kimmo Pohjonen & K Cube. Tuttua ja taattua esiintyjäkaartia tapahtumassa edustavat esimerkiksi Antti Tuisku, Anna Eriksson, Marita Taavitsainen, Pellekaija Pum, Jean S, Yö, Menneisyyden vangit, Kengurumeininki, Kaija Koo, Peer Günt, Playa, Leewings ja Hauli Bros.