MTV3: Suomalaisella Idols-tähdellä jättivelat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Idols-ohjelmasta tuttu laulaja Ari Koivunen on nykyisin pahoissa rahavaikeuksissa. MTV3-kanavan mukaan Amoral-yhtyeen laulajana nykyisin toimiva Koivunen on nimittäin parhaillaan jättiveloissa maksamattomien verojen takia.

Maikkarin viihdeuutisten mukaan Koivusella on ulosotossa peräti lähes 40.000 eurolla velkaa. Verottaja karhuaa summasta 36.000 euron veromätkyjä. Ari Koivunen pysytteli Idols-tähteytensä jälkeen otsikoissa parin levyn ajan, mutta sittemmin hänen tähtensä on romahtanut rajusti.

Amoral-yhtyeen pesti suututti aikoinaan myös yhtyeen fanit, eikä bändistä ole juurikaan kuultu julkisuudessa sen jälkeen. Ari Koivusen Fuel For The Fire -esikoislevyä myytiin yli 70.000 kappaletta ja levy vietti viikkokausia albumilistan kärjessä. Koivusen tähti laski kuitenkin nopeasti, sillä kakkoslevyä myytiin enää 17.000 kappaletta.