Kendra Wilkinson paljasti Hugh Hefnerin orgioiden saloja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-kaunotar Kendra Wilkinson oli keväällä kovasti otsikoissa teini-ikäisenä tekemänsä kotipornovideon merkeissä. Ensin hän yritti viritellä videon ympärille suuren luokan kohua, mutta pian selvisi nolo totuus että Kendra oli itse toteuttanut videon vuotamisen mainostempauksena.

Nyt Kendra on ollut otsikoissa hieman vastaavissa merkeissä, kun hän paljastaa tuoreessa Sliding Into Home -kirjassaan Playboy-moguli Hugh Hefnerin makuuhuoneen tapahtumia villien orgioiden saloja kertoessaan ensimmäisestä seksikokemuksesta Hefnerin kanssa.

– Eräs tyttö kysyi halusinko yläkertaan Hefin huoneeseen. Kuulin päässäni äitini varoitukset, että siellä järjestetään orgioita. Vastasin kuitenkin myöntävästi, sillä lähes kaikki tytöt näyttivät käyvän siellä ja näyttäisi oudolta ellen minäkin menisi, Kendra Wilkinson kertoo kirjassaan.

– Yksitellen jokainen tyttö hyppäsi hänen päälleen ja harrasti seksiä noin minuutin. Tutustuin heidän kaikkiin liikkeisiinsä. Sitten oli minun vuoroni ja se oli outoa. En ajatellut kuinka paljon vanhempi hän oli ja kaikki ruumiinosat toimivat normaalisti. Minä halusin sitä.

Kendra Wilkinson tuli amerikkalaisille tutuksi The Girls Next Door -nimisestä realitysarjasta, jossa seurattiin Playboy-moguli Hugh Hefnerin kolmen tyttöystävän elämää. Nykyisin povipommi on naimisissa Hank Baskettin kanssa ja pariskunnalla on yksi yhteinen lapsi. Justin Frye ja Kendra seurustelivat aikanaan viiden vuoden ajan ja kuvasivat runsaasti seksisessioitaan yhdessä sekä muiden partnereiden kanssa. Kendra myi Kendra Exposed -nimiset videot eteenpäin ja on tienannut niillä jo satojatuhansia dollareita.