Keshan raju seksikuva vuoti verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen poptähti Ke$ha, eli Kesha Sebert, valloitti viime syksynä hittilistoja ympäri maailmaa Tik Tok -hitillään ja tämän vuoden puolella Animal-albumillaan. Äskettäin hänen ex-managerit haastoivat hänet oikeuteen ja vaativat miljoonakorvauksia.

Viime viikolla verkossa julkaistiin keikkakuvia, joissa Ke$han esiintymisasu petti paljastaen liikaa. Nyt verkkoon on kuitenkin vuotanut aivan toisenlaista materiaalia, eli nakukuva, jossa poptähti pitelee rintoja käsissään. Kuvassa laulajan vatsalla nähdään myös jotain, joka vaikuttaa erehdyttävästi miehen siemennesteeltä. Katso kuva tästä tai tästä.

Kuvan aitoudesta ei ole luonnollisestikaan täyttä varmuutta, mutta yhdennäköisyys laulajan kanssa on ainakin hätkähdyttävä. Joka tapauksessa Ke$han taustavoimat tulevat todennäköisesti vaatimaan pian sen poistamista verkosta. Viihdelehti Stara kävi taannoin tapaamassa supertähteä Amsterdamissa. Katso haastattelu videona tästä tai lue haastattelu tästä.