Palkkaisitko näin seksikkään kodinhoitajan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Marisa Miller äänestettiin äskettäin Askmen.com -julkaisun lukijoiden toimesta vuoden 2010 maailman toiseksi seksikkäimmäksi naiseksi, mutta nyt hän on saanut kilpailevan lehden äänestyksessä ykköspaikan, kun FHM-lehden lukijat äänestivät hänet tänä vuonna maailman seksikkäimmäksi.

Äskettäin Marisa nousi otsikoihin poseerattuaan ruohonleikkauspuuhissa samaisen FHM-lehden elokuun numeron kansikuvassa. Nyt lehti on julkaissut myös muita kuin kansikuvia, ja niissä Marisa nähdään hoitamassa monipuolisia kodin askareita – vähäpukeisena tietenkin. Katso kansikuva alta ja muut kuvat tästä linkistä.

31-vuotias Marisa Miller, oikealta nimeltään Marisa Bertetta, on poseerannut usein muiden muassa Victoria’s Secret -alusvaatemerkin sekä life style -lehtien kuvissa. Hänet löydettiin mallinuralle 16-vuotiaana San Fransiscossa sijaitsevasta kahvilasta. Pian sen jälkeen hän lensi äitinsä kanssa Italiaan työskentelemään mallina. Millerin kerrotaan olevan amerikkalaisen supermallin ruumiillistuma. Hän on naimisissa elokuvatuottaja Griffin Guessin kanssa.

Marisa Miller FHM 08-2010