Nyt valittiin Maapallon seksikkäin nainen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Marisa Miller äänestettiin äskettäin Askmen.com -julkaisussa vuoden 2010 maailman toiseksi seksikkäimmäksi naiseksi ja FHM-lehdessä maailman seksikkäimmäksi. Tuorein titteli on tullut FHM-lehden jenkkiversion äänestyksessä.

Hieman koomisesti kyseessä on tällä kertaa Maapallon seksikkäin nainen -titteli, jonka saajaksi lehden lukijat valitsivat Marisa Millerin. Lehden mukaan äänensä antoi yhteensä yli miljoona lukijaa. Marisa on siis samaan aikaan sekä Maailman että Maapallon seksikkäin.

31-vuotias Marisa Miller, oikealta nimeltään Marisa Bertetta, on poseerannut usein muiden muassa Victoria’s Secret -alusvaatemerkin sekä life style -lehtien kuvissa. Hänet löydettiin mallinuralle 16-vuotiaana San Fransiscossa sijaitsevasta kahvilasta. Pian sen jälkeen hän lensi äitinsä kanssa Italiaan työskentelemään mallina. Millerin kerrotaan olevan amerikkalaisen supermallin ruumiillistuma. Hän on naimisissa elokuvatuottaja Griffin Guessin kanssa.