Martina Aitolehti diivaili festareilla – Lauri Tähkä sai paremmat huoneet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohukaunotar Martina Aitolehti esiintyi lauantaina Tuurin MiljoonaRockin VIP-alueen lavalla Dazzling Ladies -ryhmänsä kanssa. Vesa Keskinen oli varannut koko Onnentähti-hotellinsa festarikävijöiden ihmetykseksi artisteille sekä ”rock-organisaatiolle”.

Martina ihmetteli pitkään hotelliin kirjautuessaan vastaanotossa, miksei hän saa parvekkeellista huonetta, kuten aikaisempinakin vuosina. Parvekkeelliset huoneet olivat kuulemma varattu samassa tapahtumassa esiintyneelle Lauri Tähkälle ja hänen bändilleen.

Lopuksi Martina oli tyytyväinen ja majoittui hulppeaan parvekkeettomaan hotellihuoneeseensa, jossa bileet jatkuivat aamuun asti. Martinan seurueen kuuluivat myös entiset Dazzling Ladies tanssijat Anne-Mari Huhtiranta, missikaunotar Mariel Mettälä ja Miss Helsinki Sofia Ruusila.

– Tuurissa on aina hyvät bileet ja järjestelyt toimivat loistavasti! On hienoa olla taas täällä, Martina Aitolehti totesi Staralle juhlinnan keskellä.

Viihdelehti Stara julkaisee myöhemmin NettiTV:ssään yksinoikeudella upeita pätkiä Martinan uusimmasta showsta.