Jennifer Aniston paljasti ylävartalonsa mainokseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Frendit-televisiosarjasta tähdeksi noussut näyttelijä Jennifer Aniston kuvasi keväällä Just Go With -elokuvaansa Havaijilla ja pian hän esittää Horrible Bosses -elokuvassaan seksuaalisesti hyvin aktiivista ja aggressiivista johtajaa.

Viime viikkoina Jennifer Aniston on nähty useita kertoja bikineissä vapaa-ajallaan. Parhaillaan hän poseeraa kuitenkin ylävartalo paljaana Lolavie-hajuveden mustavalkoisissa mainoskuvissa, jotka on ikuistettu rannalla Cabossa, Meksikossa. Aiemmin saman tuotteen mainoskuvissa on nähty hieman vastaavia otoksia, jotka on ilmeisesti ikuistettu samalla kuvausreissulla. Katso kuvat tästä.

Taannoin Anistonin huhuttiin olevan mukana myös uudessa Scream-elokuvassa, mutta huhut kiistetiin nopeasti useammaltakin taholta. Upeista kuvistaan huolimatta Jennifer Aniston lienee hieman epävarma ulkoisesta olemuksestaan, sillä äskettäin hänen kerrottiin pyytäneen The Switch -elokuvan tuotantotiimiä retusoimaan vartaloaan paremmaksi.