Martina Aitolehti juhli villisti synttäreitään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime lauantaina 28-vuotissynttäreitään juhlinut kohukaunotar Martina Aitolehti oli kutsunut lähipiiriään juhlistamaan vanhenemistaan. Kutsuvieraiden joukosta löytyivät muiden muassa missit Satu Tuomisto ja Sofia Ruusila, BB-Aso sekä The Babes DJ Suvi Pitkänen. Mukana juhlissa oli myös viihdelehti Stara.

Juhlijat aloittelivat iltaa tunnelmallisessa Bistro Del Marissa Ruoholahdessa antipastojen sekä kuohuvan merkeissä. Illan hämärtyessä Hummer-limusiini kuljetti juhlaseurueen satamaan. Sieltä starttasi radiokanavan risteily, jolla DJ:nä toimivat yllättäen juhlakalut Martina ja hänen miehensä Esko. Pariskunta saikin parisataa juhlijaa pistämään parastaan tanssilattialla koko nelituntisen vauhdikkaan ja kostean risteilyn ajan.

Sitkeimmät juhlijat jaksoivat bilettää aina auringon nousuun jatkoilla Circus-yökerhossa ruotsalaisen poptähti Pandoran keikalla. Martina ihasteli saamiaan lahjoja, kuten esimerkiksi Eskolta jo ennakkoon saamiaan näyttäviä Guccin korkokenkiä sekä ystäviltään saamaansa polkupyörää. Viihdelehti Stara muisti päivänsankaria bileviikonlopulla Flamingo viihdekeskuksessa Vantaalla. Mukavat juhlat päättyivät Martinan osalta kuitenkin jo puolen yön maissa.

– Risteilyltä kaikki muut jatkoivat juhlia paitsi meikäläinen joka oli juonut ehkä muutaman lasin liikaa kuohuvaa lähti kotiin nukkumaan, kyllä! Esko oli todella loukkaantunut tästä mutta minkäs teet.. kuumuus ja kupliva teki tepposensa, Martina kertoi Seiskan blogissaan.

Martina Aitolehti synttärit