Vida Guerra chili-bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallina ja laulajana uraa luonut kuubalaissyntyinen Vida Guerra tunnetaan räväkkänä julkkisneitokaisena, joka pukeutuu usein tiukkoihin ja paljastaviin asuihin. Playboy-lehdessäkin urallaan poseeranneella brunetella on nyt tainnut olla kuumat paikat Hollywoodin keskustassa.

Viime viikon keskiviikkona Vida Guerra kuvattiin nimittäin nauttimassa olostaan PETA-järjestön organisoimasa National Veggie Dog Day -tapahtumassa kirkkaanpunaisissa bikineissä, jotka oli koristeltu teeman mukaisesti tulisilla punaisilla chileillä. Hoikka kaunotar uskaltautui päivän mittaan myös maistelemaan tapahtuman ruoka-antia, sillä tarjolla oli ainoastaan kasvisruokaa. Katso kuvat tästä. Vidan bikineitä voidaan siten hyvällä syyllä sanoa sekä maukkaimmiksi että kuumimmiksi aikoihin.

Havannassa syntynyt, mutta jo vuosia Yhdysvalloissa asunut 36-vuotias Guerra on urallaan kokeillut niin laulajan, mallin kuin näyttelijänkin ammattia. Useissa televisiosarjoissa, uimapukumainoksissa sekä musiikkivideoissakin nähty tähti on urallaan esiintynyt myös rohkeissakin kuvissa muun muassa Playboy-lehdessä. Suureksi julkkikseksi tähti ei kovista yrityksistään huolimatta ole kuitenkaan vielä päässyt.