Jennifer Aniston paljasti hameenalusensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuositusta Frendit-televisiosarjasta tähdeksi noussut näyttelijä Jennifer Aniston kuvasi keväällä Just Go With -elokuvaansa Havaijilla ja pian hän esittää Horrible Bosses -elokuvassaan seksuaalisesti hyvin aktiivista ja aggressiivista johtajaa.

Viime viikkoina Jennifer Aniston on nähty useita kertoja bikineissä vapaa-ajallaan ja parhaillaan hän poseeraa yläosattomissa myös hajuvetensä mainoskuvissa. Nyt Jennifer on kuitenkin ikuistettu myös paparazzikuviin, joissa autosta noussut supertähti tuli esitelleeksi vahingossa hameenalusensa. Tällä kertaa mitään intiimiä ei kuitenkaan sattunut näkymään. Katso kuvat tästä.

Taannoin Anistonin huhuttiin olevan mukana myös uudessa Scream-elokuvassa, mutta huhut kiistetiin nopeasti useammaltakin taholta. Upeista kuvistaan huolimatta Jennifer Aniston lienee hieman epävarma ulkoisesta olemuksestaan, sillä äskettäin hänen kerrottiin pyytäneen The Switch -elokuvan tuotantotiimiä retusoimaan vartaloaan paremmaksi.