Hämmentävä tempaus Pori Jazzeilla: ”Tällaista ei ole ennen nähty”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen Pori Jazzeilla esiintynyt amerikkalainen yhtye-tuotantotiimi N*E*R*D* valloitti yleisönsä villiin tanssiin ja sai muutenkin Kirjurinluodon konserttialueelle saapuneet kymmenettuhannet ihmiset hyvälle tuulelle koleasta kelistä huolimatta. Keikan lopuksi nähtiin myös varsin näyttävä spektaakkeli.

Pharrell Williams kumppaneineen muutti Pori Jazzien valtavan yleisömeren käden käänteessä ennennäkemättömän valtavaksi vaatemereksi, kun he pyysivät ihmisiä riisumaan paitansa ja nostamaan ne ilmaan. Tämän jälkeen he käskyttivät katsojat heiluttamaan paitoja ilmassa, jolloin näky oli varsinkin hieman etäämpää todella hämmentävä. Katso kuvat tästä ja video tästä.

Suomessa on aiemminkin nähty hieman vastaavia tempauksia, mutta ainakaan Staran toimituksen tietoon ei ole tullut että paitameri olisi toteutettu aiemmin näin massiivisessa mittakaavassa. Nyt ilmassa oli varovaistenkin arvioiden mukaan samanaikaisesti noin 7.000 – 10.000 vaatekappaletta, joten näky oli varsin vaikuttava.