Antti Tuiskulta uusi levy lokakuussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen valovoimaisimpiin poptähtiin lukeutuva Antti Tuisku julkaisee uuden, seitsemännen, albuminsa lokakuussa. Albumin ensimmäinen single Atlantti saa ensiesityksensä MTV3-kanavan Pitkä kuuma kesä -ohjelmassa tulevana sunnuntaina 1. elokuuta.

– Uusi single  jatkaa siitä mihin Juuret jäi, mutta antaa vielä tanssilattialle jotain uutta. Tästä on hyvä lähteä kohti syksyä, joka tulee olemaan urani tärkein ja kiireisin, Antti kertoo.

Tulevaa albumia on ollut tekemässä Antin kanssa Kalle Lindroth, Antti Riihimäki ja Samuli Sirviö.

– Tuntuu, että olen vihdoin löytänyt ryhmän, jotka lukevat ajatuksiani täysin. Viime levyn pohdiskelevasta maailmasta on ollut todella innoittavaa hypätä tanssillisempaan ja iloisempaan suuntaan, unohtamatta tekstien ja omien syvimpien ajatusten tärkeyttä.

Kuusi vuotta, kuusi albumia ja yli 200 000 myytyä levyä on tehnyt Antti Tuiskusta Suomen poptaivaan kiintotähden.