Ashley Tisdale on nyt seksikäs cheerleader

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosituista High School Musical -teinileffoista tunnetuksi tullut nuori Hollywood-kaunotar Ashley Tisdale on viettänyt viime aikoina hieman hiljaiseloa julkkismaailmasta, mutta nyt hän on viimein aktivoitunut työrintamalla pitkän tauon jälkeen.

Viime syksynä hiuksensa tummentanut nuori tähti on nyt ikuistettu televisiosarjansa kuvauksissa varsin näyttävään asuun pukeutuneena. Hän poseeraa valokuvissa cheerleaderinä sinikeltaisessa Hellcats-asussa. Katso kuvat tästä. Ashley esittää sarjassa Sierra-nimistä tyttöä, joka on koulunsa cheerleadereiden kapteeni.

25-vuotias Ashley Tisdale on yrittänyt viime aikoina ottaa pesäeroa teinielokuviin, jotka tekivät hänestä tähden. Ahkerasti Twitter-blogiaan päivittävä nuori kaunotar julkaisee verkossa faniensa iloksi aktiivisesti myös valokuvia keikkamatkoiltaan. Ashley yrittää parhaillaan saada jalansijaa Hollywoodissa, mutta hän pelkää suosittujen teinileffojen taakan vaikuttavan hänen työmahdollisuuksiinsa. Siitä huolimatta hänen on kerrottu saaneen lupaavia roolitarjouksia.