Marja Tyrni: ”Sedu oli tehnyt tepposet!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden sketsihahmo -kilpailun voittonsa myötä viime talvena läpimurtonsa tehnyt Marja Tyrni on ollut yksi kesän kiireisimmistä keikkailijoista ympäri Suomea. Äskettäin oman levynsäkin julkaissut leskirouva oli viikonloppuna esiintymässä Turun DBTL-tapahtumassa.

Viihdelehti Stara tavoitti Marja Tyrnin pian keikan jälkeen festarien backstagelta. Pallivahan superjulkkis kertoi haastattelussa viime kesän parhaan kesämuistonsa, joka ei lopulta ollutkaan niin kovin onnistunut.

– Oi että. Tältä kesältä en muista, mutta viime kesänä menin Raumanmeren juhannukseen festareille. Laitoin siihen viltin ja pullat ja tortut tiskiin, että ohikulkijatkin olisivat saaneet suunsa makiaks, mut se pidettiinkin Porissa! Sedu oli tehnyt tepposet. Se on paradoksi että Raumanmeren juhannus on ollut joskus Porissa, Marja Tyrni ihmetteli Staran haastattelussa.

Tyrnin värikäs haastattelu julkaistaan kokonaisuudessaan myös videona lähipäivinä.