Puumanainen tuo Frendit-sarjan kaunottaret yhteen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aikoinaan supersuositusta Frendit-televisiosarjasta tunnetuksi tulleet näyttelijät Jennifer Aniston ja Courtney Cox ovat sittemmin jatkaneet samalla uralla, mutta yhteisiä töitä heille ei ole juurikaan siunaantunut. Nyt tilanne on muuttumassa.

Ästettäin Hollywoodissa liikkui vahva huhu, jonka mukaan Aniston ja Cox olisi molemmat kiinnitetty Scream 4 -elokuvaan, mutta huhut kumottiin nopesti perättöminä. Nyt neitokaisten fanit saavat kuitenkin ilouutisia, sillä Jennifer Aniston on alustavien tietojen mukaan kiinnitetty mukaan Coxin tähdittämään Cougar Town -televisiosarjaan. Sarjaa esitetään Suomessa nimellä Puumanainen. 

Nyt Entertainment Weekly on vahvistanut, että siviilissäkin parhaat ystävykset tullaan todennäköisesti näkemään pitkästä aikaa yhdessä televisioruuduissa. Aniston nähdään tosin vain sarjan vierailevana tähtenä. Tuotantoyhtiö ja tuottaja eivät kuitenkaan vielä suostuneet kommentoimaan tuoreimpia tietoja. Sarjan seuraava tuotantokausi alkaa Yhdysvalloissa 22. syyskuuta.