Marja Tyrni drag-artisteista: ”Se on sairasta. Perverssiä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna Turussa järjestetyillä DBTL-festivaaleilla esiintynyt sketsihahmo Marja Tyrni kertoi keikkansa jälkeen esiintymislavan backstagella kuulumisiaan myös viihdelehti Staralle. Vauhdikkaalta leskirouvalta kysyttiin myös mielipidettä drag-tähdistä, jotka ovat miehiä mutta pukeutuvat esiintymislavalla naisten vaatteisiin.

– Huumeita en ole käyttänyt koskaan. Huumeita en ole käyttänyt, mutta kerro mistä nyt on kysymys? Mitä se drag tarkoittaa? Mies pukeutuu naisten vaatteisiin? Se on sairasta. Perverssiä! Marja Tyrni totesi Staralle.

– Minä olen nähnyt niitä kuule jossain sirkuksessa. Drag-artisteja. Minua aina ihmetyttää että minne ne piilottavat sen pikkusuolaisen. Se on sairasta, en mene sille keikalle.

Lisää Marja Tyrnin kuulumisia ja ajatuksia pian myös videomuodossa Staran NettiTV:ssä.