Eliza Doolittle : Pack Up

Singlet · Stara.fi

Britanniasta singahtaa nyt maailman tietoisuuteen uusi poptähti, joka kolahtaa tyylillisesti samaan genrelaatikkoon Anna Puun, Amy Winehousen ja Lily Allenin kanssa. Raikasääninen neitokainen ja hieno kesäinen kappale ovat onnistunut yhdistelmä. Ei ihme, että neitokainen nousi äskettäin suoraan brittilistan ykköseksi ja jäi sinne.

Pack Up on Doolittlen toinen single, ja se on komeillut jo viiden viikon ajan Briannian singlelistan kärjessä ja menestynyt hienosti myös esimerkiksi Irlannissa. Itse oman musiikkinsa säveltävän 22-vuotiaan pohjoislontoolaisen Elizan hittisingle julkaistaan nyt myös Suomessa, ja hänen kokopitkä albuminsa löytyy täkäläisistä kaupoista 13. syyskuuta.

Soundillisesti hyvin juuri tähän päivään sopiva kappale on esikuviensa tavoin hakenut tunnelmia 30-luvun hämyisistä pianobaareista, mutta mukana on kuitenkin myös aimo ripaus silkkaa positiivisuutta ja hymyä. Kappaleen blues-vokaalit ovat todella onnistunut lisäys kokonaisuuteen. Tätä kappaletta kuuntelee mielellään varsinkin kesätunnelmissa.

Pisteet 3/5