Jennifer Anistonin näyttävimmät bikiniposeeraukset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuositusta Frendit-televisiosarjasta tähdeksi noussut näyttelijä Jennifer Aniston nähdään pian vuosien tauon jälkeen yhdessä Frendit-kollehansa Courtney Coxin kanssa Puumanainen-televisiosarjassa.

Keväällä Just Go With -elokuvaansa Havaijilla kuvannut ja pian Horrible Bosses -elokuvassaan seksuaalisesti hyvin aktiivista ja aggressiivista johtajaa esittävä Jennifer on keikistellyt kuluneen vuoden aikana harvinaisen usein bikineissä. Se ei kuitenkaan tarkoita että siinä olisi jotain uutta. Nyt amerikkalainen viihdelehti on koonnut yhteen Anistonin parhaat bikiniposeeraukset viime vuosilta. Katso kuvakooste tästä.

Taannoin Anistonin huhuttiin olevan mukana myös uudessa Scream-elokuvassa, mutta huhut kiistetiin nopeasti useammaltakin taholta. Upeista kuvistaan huolimatta Jennifer Aniston lienee hieman epävarma ulkoisesta olemuksestaan, sillä äskettäin hänen kerrottiin pyytäneen The Switch -elokuvan tuotantotiimiä retusoimaan vartaloaan paremmaksi.