Jennifer Anistonin mekko valahti liian alas

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Jennifer Aniston on ollut jo pidempään sinkkuna muutamia huhuttuja on-off -suhteita lukuunottamatta. Pari päivää sitten Jennifer kertoi ettei tarvitse miestä tullakseen raskaaksi.

Nyt Jennifer Aniston on ikuistettu rannalla iltapukuun sonnustautuneena Harper’s Bazaar -lehden kuvauksissa. Kuvaussession tiimellyksessä asun yläosa valahti kuitenkin liian alas paljastaen hieman liikaa supertähden rintavarustuksesta. Katso kuvat tästä.

Perheenlisäyksestä ja omasta lapsesta jo parin vuoden ajan myös julkisesti haaveillut 41-vuotias Aniston totesi Daily Mirror -lehden mukaan, että maailmassa olevan useita vaihtoehtoja hankkiutua raskaaksi ilman suhdetta miehen kanssa.

– Naiset alkavat viimein ymmärtää ettei heidän tarvitse vakiintua miehen kanssa vain saadakseen lapsen. Ajat ovat muttuneet ja nykyisin meillä on todella paljon vaihtoehtoja verrattuna mitä meidän vanhemmillamme oli. Siihen aikaan ihmisiä jäi lapsettomaksi vain koska he odottivat liian pitkään, Jennifer Aniston kertoi lehdelle.