Fintelligens paljasti: ”Uusi levy jo ensi keväänä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kaikkien aikojen menestynein hiphop-yhtye Fintelligens on menestynyt tänäkin kesänä hittilistoilla, kun yhtyeen tuoreimman Mun tie tai maantie -albumin kappaleet ovat muodostuneet suuriksi hiteiksi. Erityisesti Mikä boogie ja Rotko ovat soineet tiuhaan.

Yhtyeen muodostavat Elastinen ja Iso-H paljastavat nyt Staran haastattelussa, että yhtye ei ole jäänyt suinkaan lepäämään laakereillaan. Parhaillaan työn alla on keikkakiireiden keskellä Cheekin uusi levy, ja pian vuorossa on seuraava oma albumi.

– No kyllä me voidaan varmaan sen verran paljastaa, että ollaan me tässä nyt juteltu jo pari kolme viikkoa aiheesta, että jos se tulis ensi keväänä sit taas se uus levy. Tässä loppuvuodesta kun saadaan Cheekin levy ensin kauppoihin niin ruvetaan sit itse puuhastelemaan taas studiolla. Ensi vuonna tulee varmasti, mutta keväällä varmaan jo, Elastinen kertoi Staralle.

Katso videohaastattelun ensimmäinen osa tästä.