Twilight-tähden rivo paita ihmetyttää – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinityttöjen parissa suursuosiota nauttivien Twilight-elokuvien miestähti Robert Pattinson ei ole juuri urallaan kohuotsikoita aiheuttanut. Nyt hänet on kuvattu On The Road -leffan kuvauspaikalla Montrealissa, Kanadassa.

Vihdelehti Stara tapasi Robert Pattinsonin taannoin Los Angelesissa. Haastattelussa hän muisteli elokuviensa kuvauspaikoilla sattuneita kommelluksia ja totesi ympärillään vaanivien paparazzien olevan todellinen riesa. Nyt Pattinson on jälleen ikuistettu elokuvan kuvauspaikalla, ja tällä kertaa perin rohkeaan paitaan sonnustautuneena. Katso kuvat tästä ja tästä.

Robert Pattinson kuvattiin tallustelemassa kuvauspaikalla Beastie Boys -yhtyeen t-paitaan pukeutuneena. Paidan selkämyksessä luki rivo teksti Get Off My Dick. Musiikkimaailmasta löytyy useampiakin samannimisiä kappaleita, mutta miljoonien lasten ja nuorten esikuvan yllä teksti on hieman hämmentävä. Lue supertähden haastattelu tästä.