Teri Hatcher Facebookissa ilman meikkiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuositusta Täydelliset naiset -televisiosarjasta tunnetuksi tullut näyttelijä Teri Hatcher kunnostautui taannoin osallistumalla vaativaan triathlon-kilpailuun Malibussa, Los Angelesin liepeillä. Hän ei juuri kainostellut vaatteiden vaihtamisessa ihmisten silmien edessä.

Huippukuntoisella näyttelijäkaunottarella ei tosin olisi ollutkaan mitään hävettävää. Teri ei ole kainostellut myöskään tuoreissa Facebook-kuvissaan, joissa hän on kuvannut kasvonsa lähietäisyydeltä ilman meikkejä todistaakseen ettei hän ole käyttänyt botoxia. Samalla vahvistui, että Hatcherin kauneus on luonnollista. Katso kuvat tästä.

Äskettäin Hatcher poseerasi bikineissä kuvissa, joista tuli elävästi mielen Ursula Andressin ikimuistettava James Bond -kohtaus vuodelta 1962. Hatcher puolestaan näytteli agenttielokuvassa Huominen ei koskaan kuole vuonna 1997. Silloin Bondina nähtiin Pierce Brosnan. Teri kertoi muutama vuosi sitten katuvansa nykyisin Bond-rooliaan.

– Roolihahmoni oli niin keinotekoinen, että sen näyttelemisestä ei saanut mitään erikoisempaa tyydytystä irti, Teri Hatcher kommentoi New York Post -lehdelle.