Angelina Jolie kiinnitettiin Marilyn Monroen rooliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Angelina Jolie on kiinnitetty esittämään Marilyn Monroen roolia The Life and Opinions of Maf the Dog -kirjaan perustuvassa elokuvassa. Kirjailija Andrew Hagan vahvisti Jolien kiinityksen tänään brittiläiselle Telegraph-lehdelle.

Aiemmin tänä vuonna julkaistu kirja kertoo koirasta, jonka Frank Sinatra lahjoitti Marilyn Monroelle vuonna 1960. Siinä seurataan Monroen elämän kahta viimeistä vuotta kyseisen maltankoiran näkökulmasta. Kirjaa varten Hagan teki kymmenen vuoden ajan taustatyötä. Sinatran rooliin on lehden mukaan kiinnitetty George Clooney. Kumpaakaan kiinnitystä ei tosin ole vielä virallisesti vahvistettu.

Viime aikoina julkisuudessa on liikkunut myös huhuja siitä, että Angelina Jolie olisi ehdolla Kleopatran rooliin leffan uusintaversiossa. Alunperin vuonna 1963 samassa roolissa nähtiin Elizabeth Taylor. Jolie on itse ilmoittanut olevansa otettu mikäli roolia hänelle joskus tarjotaan.