Hermione verisenä uudessa Harry Potterissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seuraava Harry Potter -elokuva saadaan taas pian valkokankaalle, kun Harry Potter ja kuoleman varjelukset saa ensi-iltansa 19. marraskuuta. Viimeinen Potter-tarina julkaistaan kahdessa osassa, ja nyt ensimmäisen osan ensimmäiset kuvat on julkaistu verkossa.

Amerikkalainen Radar Online on saanut käsiinsä kuvamateriaalia uudesta elokuvasta. Niissä nähdään muiden muassa Emma Watsonin esittämä Hermione kädet veressä. Katso kuvat tästä. Leffojen päätähti Daniel Radcliffe oli viime viikolla vierailemassa Lontoossa järjestetyssä Comic-Con -tapahtumassa. Siellä hän kertoi viimeisten Potter-leffojen tunnelmista.

– Ensimmäisessä näistä kahdesta on hieman road movie -tyylinen tunnelma. Toiseen osaan verrattuna se on hidastempoisempi, mutta sekin on suhteellista. Se on oikeastaan tutkimusmatka hahmojen välisiin suhteisiin, sillä ystävyyssuhteita koetellaan nyt ensimmäisen kerran, Radcliffe kertoi Daily Mail -lehden mukaan.